Протокол №1

наради директорів закладів загальної середньої освіти

Шевченківського району

від 29.01.2019року

Голова– Ю.А.Бобрусь

Секретар – Н.О.Старікова

Присутні – працівники відділу освіти Шевченківської районної державної адміністрації, Шевченківського районного методичного кабінету, директори ЗЗСО

Відсутніх немає

Порядок денний:

1. Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів – членів МАН України.

Старікова Н.О.

2.Про стан підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. Пирог Т.А.

3. Про стан забезпечення учнів 1-х, 5-х та 10-х класів ЗЗСО району підручниками. Тарасова О.Л.

Різне:

4.Санітарно-епідеміологічна ситуація в Україні та Харківській області.

Реуцький І.В.

5. Підсумки здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в сфері безпечності харчових продуктів в ЗЗСО Шевченківського району за 2019 рік.

Реуцький І.В.

6. Заходи щодо профілактики грипу та ГРВІ.

Реуцький І.В.

7.Відповідальність за порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, згідно статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.”

Реуцький І.В.

8. Про оплату праці під час відрядження основних працівників та сумісників.

Фесенко А.В.

1. Слухали:

Старікову Н.О., методиста з навчальних дисциплін Шевченківського районного методичного кабінету, яка повідомила про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів – членів МАН України(доповідь додається).

Ухвалили:

1.Проаналізувати результати участі закладів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.

До 01.03.2019

1.2.Обговорити в колективах результативність проведених заходів щодо підготовки учнів до інтелектуальних змагань.

До01.06.2019

1.3.Передбачити у планах роботи закладів заходи щодо підвищення результативності роботи із здібними та обдарованими учнями.

До 01.07.2019

2.Слухали:

Пирог Т.А., завідувача Шевченківського районного методичного кабінету, яка повідомила простан підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році(доповідь додається).

Ухвалили:

2. Керівникам закладів ЗСО:

2.1.Опрацювати надану інформацію, довести до відома педагогічних працівників ЗЗСО.

До 01.02.2019

2.2. Спланувати роботу щодо усунення прогалин у знаннях учнів за результатами контрольного тестування.

До 05.02.2019

2.3. Забезпечити індивідуальний підхід по підготовці учнів до проходження ЗНО – 2019.

Упродовж ІІ семестру 2018/2019 н.р.

3.Слухали:

Тарасову О.Л., методиста з бібліотечних фондів Шевченківського районного методичного кабінету, яка повідомила простан забезпечення учнів 1-х, 5-х та 10-х класів ЗЗСО району підручниками.

Ухвалили:

3.Керівникам закладів ЗСО:

3.1. Довести інформацію до відома педагогічних працівників ЗЗСО та батьків учнів 1-х, 5-х та 10-х класів.

До 05.02.2019

4.Слухали:

Реуцького І.В., фельдшера санітарного Шевченківського районного відділу Головного управління Держспоживслужби в Харківській області, який повідомивпро санітарно-епідеміологічну ситуацію в Україні та Харківській області.

Ухвалили:

4.Керівникам закладів ЗСО:

4.1. Інформацію взяти до відома.

5.Слухали:

Реуцького І.В., фельдшера санітарного Шевченківського районного відділу Головного управління Держспоживслужби в Харківській області, який повідомивпро заходи щодо профілактики грипу та ГРВІ.

Ухвалили:

5.Керівникам закладів ЗСО:

5.1. Інформацію взяти до відома.

6.Слухали:

Реуцького І.В., фельдшера санітарного Шевченківського районного відділу Головного управління Держспоживслужби в Харківській області, який повідомивпро відповідальність за порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, згідно статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.”

Ухвалили:

6.Керівникам закладів ЗСО:

6.1. Забезпечити виконання законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, згідно статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.

Постійно

6.2. Посилити контроль за організацією харчування та дотриманням санітарно-гігієнічних норм на харчоблоці та в їдальні.

Постійно

7.Слухали:

Фесенко А.В., головного бухгалтера відділу освіти Шевченківської районної державної адміністрації, яка повідомила про оплату праці під час відрядження основних працівників та сумісників.

Ухвалили:

7.Керівникам закладів ЗСО:

7.1. Інформацію взяти до відома.

7.2.Заповнювати табель обліку використання робочого часу відповідно до КЗпП.

Постійно

Голова Ю.А.Бобрусь

Секретар Н.О.Старікова

Кiлькiсть переглядiв: 474

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.